söndag 2 september 2012

Carro *klapp, klapp, klapp*

En fantastisk friidrottare avslutade sin magnifika karriär idag på Ullevi. Carolina Klüft har vunnit precis allt som går att vinna. OS, VM (inne och ute) samt EM (inne och ute). Idag sprang hon delsträcka 3 i långa stafetten när Finland och Sverige möttes i Finnkampen. Hennes allra sista start.

Jag har fällt många tårar, så även idag. Tack för alla härliga idrottsögonblick, Carro! Hon har varit en inspirationskälla och ett yrväder i TV-rutan. Vem minns inte de målade naglarna och hennes lekfulla humör i EM i München, 2002?? 2008 var det tack och hej till sjukampen. Istället försökte Carro med tresteg och längdhopp. Tanken var att hon skulle vara med i OS i London. Men kroppen sa ifrån. Undrar vad som står på tur för henne nu?
Kul fakta är att hennes man, Patrik Klüft, tränar Vita Hästen. Norrköpings stolthet i hockey.
Snart är det dags, Carro!
Full fart, i sista loppet.
Själv körde jag ett MRL på Sportlife Backaplan idag. Det var jätte-, jättekul!! Ett fantastiskt gäng deltagare. Var nog ett av de roligaste passen jag kört. Underbart jobb jag har!!

IFK Norrköping har spelat match idag och mötte Gefle IF hemma på Nya Parken. Förlust blev det. Gävle gjorde mål under de allra sista minutrarna, på tilläggstid. Suck!!
Det ser alltså ännu mörkare ut för GAIS nu.

1 kommentar:

  1. Var du och tittade på finnkampen?
    Härligt att känna sådan lycka på jobbet, härligt! :D

    P.S Du får ändra länken här bredvid D.S

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två :)