lördag 21 januari 2012

Ja, se det snöar

Idag fick det bli kollektivtrafiken till träningen. Blötsnön vräkte ner och isfläckarna hade blivit gömda av ett flera cm tjock snötäcke. Spårvagnen gick nästan i tid, vilket är imponerande. Göteborg lamslås nämligen varje gång första snön kommer. Bussarna klarar inte av att ta sig upp/ner för backarna och blir stående. Det resulterar i att vagnarna inte kommer fram, för de kan ju bara åka på rälsen. 
När jag åkte hem från Sportlife Exklusive med bussen fick föraren meddelande på meddelande. Buss den och den ska gå alternativ väg. Spårvagn siffra ditt och datt ska köra via ... 
Hihi! 
Body Combat blev det idag förresten! Fantastiskt kul. Det har mest blivit MRL den senaste tiden, på mina egna eller andras pass. Vilket också är skoj så klart, men variation förnöjer!
Brunnsgatan i Göteborg.
Bilden tagen med min mobilkamera (Xperia Mini Pro) och tillfixad med Picasa 3.


Ikväll blir det Hamilton - I nationens intresse på Bergakungen. Ska bli intressant. Jag har läst flera av böckerna av Guillou om Carl Hamilton, men det var för länge, länge sedan. Filmen har inte fått kritikerna att jubla precis och recensionerna är usla. I SvD skriver de: "Själva handlingen som sådan saknar varje uns av trovärdighet. Dialogen känns ungefär lika äkta som i en kioskdeckare. Då hjälper goda skådespelare och snygga scenografier föga."
Jahaja.

1 kommentar:

  1. Filmen var helt ok faktiskt! Som en Beck-film ungefär. Så man kan lika gärna se den när den kommer på TV4 :) För det lär den väl göra...

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två :)