söndag 8 december 2013

Det filmas

Då och då är SVT och andra TV-bolag nere och filmar på stationen. Orsaken till deras filmande den här gången antar jag är att det stormat och blåst i dagarna. Det ledde till ett antal inställda tåg runt om i landet. Här i Göteborg har vi klarat oss ganska bra. Några avgångar drabbades, men på det stora hela gick vagnarna som de skulle. 

Kameraman från SVT vid Kungsbackapendeln på Göteborgs station.

3 kommentarer:

  1. Har sett vanligt folk stå och fotografera och filma tågen på stationerna vid ett par tillfällen. Det händer även att dem börjar prata lok så kaffet blir kallt!:P

    En fotograf blev helt överlycklig när den orangea RC4 1290 stannade till vid en station för trafikutbyte. Han tog nog femtiotalet bilder på den minst. Han frågade även mig hur det kändes att köra den o.s.v. ;)
    Jag svarade att det är ingen skillnad mot de andra RC4orna. Han verkade bli förvånad...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Han verkade bli förvånad... Att jag inte dog när jag läste detta :D

      Fotograferande tågnördar finns det gott om. Jag vinkar glatt, om jag hinner (och är på humör).

      Radera
    2. Haha, ja. Förvånad var bara förnamnet. Han pratade om att han hade väntat på det orangea RC4 1290 i flera år o.s.v. Den är tydligen en riktig "pärla" bland tågnördarna.
      Ska jag vara riktigt ärlig så var det faktiskt ganska kul att få köra RC i orange. Har lyckats pricka in det loket två gånger ;)

      Tågnördar finns det gott om, ja. De flesta är bra på att prata också, man får inte en syl i vädret i vissa fall. Vissa frågar typ "Har du sett det och det loket" och "Har du kört den och den". Som svar: Öhhh, kanske det. Inte lätt att hålla alla nummer i huvudet!:D

      Radera

Skriv gärna en rad eller två :)