onsdag 1 augusti 2012

Spanska trappan

Första gången jag besökte Rom för några år sedan var jag samt mina lärarkollegor och kikade som hastigast på Spanska trappan. Den här gången ville jag gärna uppleva känslan att gå i trapporna. LO´n (Lay outen, det vill säga själva sidan man scrappar) fick bara en titel och ingen mer beskrivande text. De små stjärnorna har jag lagt 3D-lack på, en och en. Pilligt!
I måndags fick jag besök av inte mindre än två av cheferna på min MRL-klass. Den ena var med som deltagare och den andra skulle utvärdera mig som instruktör. Jag filmades lite och sedan diskuterade vi mina styrkor och vad jag kan bli bättre på. Ett mycket givande utvecklingssamtal. Lite läskigt att se sig själv på film, men också nyttigt. Jag behöver fortfarande öva på mina distinkta start och stop när det gäller armrörelserna. Det har blivit bättre, men det finns detaljer att slipa på. Aerobic arms, Bella!! 
Positivt var bland annat att jag var duktig på att lära ut och väldigt tydlig i instruktionerna. Kul att utbildningen på Pedagogen gett mig en del användbart även utanför lärarjobbet :)


Gällande praktikplats fick jag besked här på tisdagskvällen. Västtågen, here I come!! Ska bli såååå kul! Jag var där på min första praktik och nu är det alltså åter persontrafik som gäller. Vecka 34 ska jag ut och köra igen. *längtar*

3 kommentarer:

  1. Välkommen tillbaka till oss på Västtågen! :-)

    SvaraRadera
  2. Vad läckert det blev med alla små stjärnor! Men vilket jobb, det skulle jag nog aldrig ha orkat! ;)

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två :)