måndag 23 april 2012

Förlust

I går  var jag och A tittade på GAIS - IFK Norrköping på Gamla Ullevi. Regnet hängde i luften ända från start. Fotbollspolarna Ove och Tobba (otäcka GAISare *ler*) med söner samt Mattias var också med. IFK började riktigt bra. Pigga och snabba. Jag skulle säga att Peking var klart bäst i alla fall första halvtimmen. Sen började GAIS ta över mer och mer. De avslutade första halvlek precis på samma sätt som de startade den andra, med mål. I minut 45 + 2 och 47 gjorde alltså de grön-svarta mål. Trist. Sen verkade det lite som om Pekingspelarna hade glömt hur man spelar fotboll. Typ. 


Förra säsongen var Peking det enda laget som vann båda matcherna mot GAIS, vilket hjälpte föga den här dagen. Enda glädjen var väl att vi slapp regnet. Nästan. Vi fick lite stänk på oss när vi cyklade hem.
Nästan tomt på läktarna. 4100 personer i publiken.
Pekingklacken till vänster i bild.

4 kommentarer:

  1. Måste ha varit trist för dig!
    Inte nog med att ni förlorade det var ju dessutom en massa barn som retade dig hela tiden.

    SvaraRadera
  2. Lessen Bella, men hade Norrköping målat på sina fina tillfällen i början så hade det blivit en helt annan match som experterna säger. Det gäller att ta vara på chanserna både i livet och det som Paisley säger allra helst då det gäller fotboll. Giffarna borde ha vunnit. AIK ska vara glada för 1 p. Vi hörs i snack om fotboll bl.a!!!!!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Sån´t é livet...
      Tur att det finns annat än fotboll som kan glädja en ;)

      Ha det toppen på resan nu!

      Radera

Skriv gärna en rad eller två :)