måndag 9 april 2012

Go Peking

Idag var det dags för Peking att komma hit till Göteborg. Kamratlagen skulle mötas på Ullevi kl 15.00. Drygt 15 000 på läktarna. Det usla vädret gjorde tyvärr sitt till att det inte blev fullsatt, tror jag. Spöregn och iskalla vindar kan få de mest härdade supportrarna att se matchen på TV istället. 


Jag och fotbollsvännen Mattias var så klart på plats och hejade på Laget. Första halvlek slutade utan att några mål gjordes. Tack och lov, kan jag säga. Det var Göteborg som låg på rejält, så jag är tacksam att de inte lyckades få in bollen. 


Efter pausen satte Hysén 1-0 för Stahres gäng. Inte mycket att säga, det var väntat. Lika trist för det...
I 62:a minuten fick Peking en straff på grund av hands. En riktig domartavla skulle det visa sig. Oavsett vilket så satte Hassani bollen i mål och 1-1 var ett faktum. 


Hassani gjorde även segermålet och det var riktigt snyggt. Här blev det alltså 1-2 istället för det mer logiska 1-1. Enligt Norrköpings Tidningar var Peking utspelat och jag som var på plats måste tyvärr hålla med. Inte den bästa matchen, men vad gör det?? 


IFK Norrköping ligger 2:a i tabellen. Leder gör de andra östgötarna :)


HÄRLIGT!!
IFK Norrköping i limegröna tröjor. Jag tyckte då att det såg ut som AIK´s kläder... typ. Usch!
IFK Göteborgs klack innan matchen startat. Fullt ös! 

2 kommentarer:

  1. Vad var det jag sa även om det kom på fel blogg(fågel) Menat var en kommentar till att Göteborg kanske inte är så bra som "alla" tror, Norrköpings fina inledning och giffarnas lite mindre fina och AIK:s OK. Det behövs ledarskap även inom elitfotboll. Att IFK N skulle vinna blev ändå en lite överasktning men sånt händer. Om domare är lite "felplacerad" bör "linjedomare" kunna se vad som händer. Nu är det som det är och man behöver aldrig be om ursäkt för en seger då man gör sista målet så snyggt. Tufft för Göteborg och Stahre att möta AIK nu på torsdag på Råsunda.Tänk att K och P har blivit intresserade av hur det går för Peking. P har ju alltid varit intresserad av Peking,Giffarna,Vasa..., AIK av naturliga skäl....men Kerstin. Keep on the fine attitude

    SvaraRadera
  2. Ja, nu är det snart dags för avspark på Råsunda. Och i Borås.
    Nej, det trodde ni inte ;) Att ni skulle ha så´n koll på IFK Peking!

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två :)