lördag 3 mars 2012

Östgötaderby

IFK Norrköping mötte Åtvidabergs FF idag, hemma på Parken, för en träningsmatch. Peking inledde bra och efter dryga halvtimmen kom första målet. Det var Astrit Ajdarevic som satte bollen efter att Andreas Johansson hoppat över den.
Andra halvlek började lite försiktigt, men IFK tog tag i spelet. Efter 75 minuter kom mål nummer två av Gunnar Thorvaldsson. Strax där efter kom en reducering, men det var aldrig någon fara. Innan slutsignalen satte Isaac Thelin huvudet på bollen efter en målvaktsretur. Slutresultatet blev alltså 3-1.

Det har dessutom, här i dagarna, blivit klart att Bruno Santos och Riki Cakic lånas ut till Ljungskile SK under 2012.

Snart börjar Allsvenskan :)
Peking får äran att möta förra säsongens segrare redan första matchen. Hemma på Parken. 2:a april är det dags!
Sen kommer Laget hit till Göteborg och möter kamraterna här i stan. IFK mot IFK alltså. Den 9:e april är det hög tid att bege sig till Gamla Ullevi och heja fram Peking!!

I natt satte jag förresten personligt rekord i både tåglängd och vikt. 639,8 meter tåg körde jag från Halmstad till Göteborg med en vikt på 1674 ton. Fick framföra ett tyskt lok den här gången. Asfräckt. Tog en bild, men den blev jättemörk, tyvärr. Ska försöka göra ett nytt försök i veckan. Om allt går som det ska ska jag köra samma loktyp inom kort.