torsdag 8 mars 2012

Snytlapparna...

... går åt i en rasande takt. Förkylningen har inte givit med sig ännu. Tack Lambi för era supermjuka näsdukar!! Och vilken tur att det finns nässpray, hade inte klarat mig utan. Faktiskt! 


Har kört tur och retur till Hallsberg i natt. Rc2 utan radio både dit och hem. På vägen hem såg vi ett festligt litet fordon på spåret. Det är ju mörkt och när man möter andra tåg ser man lamporna på långt håll. Den här gången såg vi lampor, men på en synnerligen märklig höjd. När vi närmade oss såg vi att det var en liten bil på spåret. Inget att oroa sig för, den hade "tåghjul" på sig. Ett småfordon, på tågspråk. Jättesöt! 


Vi var framme i Göteborg när det börjat ljusna och till min stora förtjusning stod ett BR-lok parkerat på spåret precis vid ingången till våra omklädningsrum. Självklart förevigades det tyska loket, som jag lovat tidigare. Här är det: 
Fräckt va?! En Rc i bakgrunden. 

2 kommentarer:

  1. Har du alltid gillat tåg och lok? Eller är det en ny förälskelse? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Efter att ha bott vid rälsen så hatar man eller älskar tåg?! Men förälskelsen e rätt ny, på det här sättet i alla fall! Spårvagnar e ju min stora passion egentligen :D

      Radera

Skriv gärna en rad eller två :)